Skapa en förändring i livet

Att skapa en förändring i livet är vi många som önskar. Det kanske inte behöver vara livsavgörande utan det kan vara detaljer i livet som man önskar kunna bytas ut mot något annat som är mer hälsosamt eller liknande. Att förändra något gör man inte över en natt, det kan ta betydligt längre tid och det gäller att man inte ger upp direkt.

Att sluta röka

Det kan både vara fråga om stora och små förändringar i livet som är av vikt. Att minska nikotinintaget är en sak som många kämpar med och det är inte alltid lätt att lägga av med en vana som man haft länge, kanske redan som ung. Ett tips kan vara att prova e-cigarretter och hitta det som passar dig smakmässigt. Är man van vid en speciell smak så kanske man gärna vill komma så nära den ursprungliga som möjligt.

Börja röra på sig mer

Många har en längtan att börja röra på sig mer, och det är inte alltid som det är frågan om att börjar träna 4 gånger i veckan utan mer bara komma ut på dagliga promenader. Som med det mesta så gäller det att börja, ta inte i allt för mycket första gångerna utan börja med korta promenader i en lugnt tempo. Ju mer du går så kommer du att känna att du orkar mer. Anpassa tempeot efter det du orkar och när du väl promenerat ett tag så kommer naturligt att vilja gå längre och i ett högre tempo.